دستور طرز تهیه خورش غوره مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
![خورش غوره خورش غوره , طرز تهیه خورش غوره , پخت غذای خورش غوره](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/sour-stew-namakstan.ir-2.jpg)
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش غوره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت خرد شده :♦: نیم کیلو گرم
پیاز داغ :♦: دو قاشق غذاخوری
غوره :♦: 350 گرم
نعنا و جعفری :♦: یک کیلوگرم
روغن و نمک :♦: به میزان لازم
![خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
![خورش آلو و اسفناج خورش غوره , طرز تهیه خورش غوره , پخت غذای خورش غوره](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/sour-stew-namakstan.ir_.jpg)
گوشت را همراه پیاز داغ میگذاریم بپزد.سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم.وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم.پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد.در صورت تمایل میتوانید در خورشت غوره از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
![خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
خورش غوره با مرغ
![خورش غوره , طرز تهیه خورش غوره , پخت غذای خورش غوره](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/1481006972-58465f7c38a65.jpg)
مرغ : یک عدد سینه و یک عدد ران
پیاز :♦: ٢ عدد
گوجه فرنگی :♦: ٣ عدد
زعفران دم کرده :♦: یک فنجان
غوره :♦: یک لیوان
آب گوجه فرنگی :♦: ٢ لیوان
آبلیمو :♦: یک قاشق غذاخوری
روغن :♦: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
زنجبیل :♦: یک قاشق مربا خوری
زردچوبه :♦: یک قاشق چای خوری
![خورش بادمجان , طرز تهیه خورش بادمجان , پخت غذای خورش بادمجان](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
![خورش غوره , طرز تهیه خورش غوره , پخت غذای خورش غوره](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/1481006973-58465f7d001d7.jpg)
برای تهیه خورش غوره در ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن بریزید تا عسلی بشه بعد زردچوبه رو اضافه کنید گوجه ها رو هم نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید ،
اجازه ندید آب گوجه کم بشه در همون ابتدا مرغ رو اضافه میکنیم نمک فلفل و زنجبیل رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم تا مدتی با گوجه و پیاز بپزه ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت کافیه بعد دم کرده زعفران رو بهش اضافه میکنیم
و به مدت ١٠ دقیقه درش رو میزاریم و بعد ١٠ دقیقه آب گوجه فرنگی رو اضافه میکنم به همراه غوره و آبلیمو درش رو میزاریم تا مرغ کاملا بپزه و روغن بندازه در انتها موقع سرو کردن خورشت غوره میتونید مقداری شور غوره روی مرغ بریزید چون غوره ای که داخل مرغ ریختیم خیلی کوچیک میشه و قابل دیدن نیست
![خورش غوره خورش غوره , طرز تهیه خورش غوره , پخت غذای خورش غوره](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/namakstan.netsour-stew.jpg)
![خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی](http://namakstan.net/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
دستور طرز تهیه خورش غوره مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
منابع :
zeitoonesiah
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0